Prajitura cu branza si merisoare

de alldaycooking in Prajituri, 31 Iul 2012 | 9641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 10 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 2 linguri fructoza
  • 5 gr praf de copt
  • Umplutura
  • 650 gr branza dulce cremoasa
  • 2 oua
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 5 linguri fructoza
  • extract de vanilie
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si merisoare:

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza, coaja de lamaie, vanilie si gris. La final am adaugat merioasoarele deshidratate. Coca am asezat-o intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am acoperit fundul si pereti tavii. Am turnat crema de branza. In final am acoperit cu un capac de aluat pe care l-am intepat din loc in loc cu furculita. A, copt la 180 grade Celsius aprox 45 de minute, pana cand s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

03.08.2012, 19:34

Delicioasa!

alldaycooking 1

03.08.2012, 20:05

Multumesc frumos!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:32

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata, branza dulce si portocale